Little Pumpkin

Anita van de Beek
06-34187496

Suzanne van de Beek
06-41944744

Telefoon Vast
020-7719706

E-mail
info@little-pumpkin.nl

Website
www.little-pumpkin.nl

Adres
Robert Kochplantsoen 42
1097 GK  AMSTERDAM
Oost-Watergraafsmeer

Privacy

Bij Little Pumpkin zijn wij geļnspireerd door de visie van Malaguzzi (Reggio Emilia). Gedurende de dag zijn onze leidsters aan het observeren en documenteren. Naast een schriftelijk verslag (rapportage) gebruiken wij veel en vaak onze foto- en video opnames. Door het vastleggen van de activiteiten van onze kinderen geven wij vorm aan het overdragen van informatie aan de ouders/verzorgers en gebruiken wij dit om te verwerken in de bevindingen op het gebied van de ontwikkeling van het kind. Documenteren maakt luisteren zichtbaar. Wij kunnen hiermee objectief vastleggen welke vorderingen of veranderingen het kind doormaakt en dit ter ondersteuning gebruiken in de oudercontacten.

Video-opnames worden gebruik tijdens evaluatiegesprekken. Foto's worden in "het boek van herinneringen" geplakt of gedeeld met de ouders/ verzorgers. Wij vragen aan de ouders/ verzorgers zorgvuldig om te gaan met de foto's en video-opnames. Het kan voorkomen dat er andere kinderen op de opname of de foto staan. Little Pumpkin zal altijd toestemming aan de ouders/ verzorgers vragen indien foto's voor de website of andere doeleinden worden gebruikt.

Wij houden diverse dossier bij met persoonlijke gegevens. Deze zijn bedoeld voor het kinderdagverblijf en niet voor derde. Wanneer het kind het kinderdagverblijf voor goed verlaat, zal het dossier worden vernietigd.